17 Mart 2014 Pazartesi

Popi-Feym Olmak :)

Şimdi sizlere internet ortamında nasıl "popi-feym" olabileceğinizi elimden geldiğince 
anlatmaya çalışacağım ;


Madde 1 : Öncelikle klavyenizdeki Türkçe karakterli harfleri sökeceksiniz. Yani bundan sonra, ı-ö-ü-ğ-ş ve ç kullanmak yok.

Madde 2 : Birisiyle internet üzerinden sohbet ederken, ifade kullanmayın. Ve her cümlenizin sonuna "nokta (.)" koyun. Bu sizi daha havalı gösterir.

Madde 3 : Facebook'ta çoğu bilginizi gizleyin., özellikle de arkadaşlarınızı. Çünkü insanlar ne kadar azarkadaşınız olduğunu düşünürse o kadar iyi-beğeni sayısı açısından. Ve de çok arkadaşınız olsun ama etrafta "herkesi sildim ben, azıcık arkadaşım var yea" diye gezin.

Madde 4 : Çok az sayfa beğenin. Hatta beğendiğiniz sayfaları gizleyin.

Madde 5 : Biri sizin duvarınıza yazarsa, sakın ama sakın o duvar yazısının altına cevap vermeyin. Duvar yazsını sadece beğenin ve cevabınızı gidip

o kişinin duvarına yazın.

Madde 6 : Popi olana kadar her bulduğunuz şeyi beğenin, herkesin durumlarını falan. Sonra baktınız yavaş yavaş popi oluyorsunuz, ondan sonra beğenilerinizi kaldırın. Kimsenin hiçbir şeyini beğenmeyin.

Madde 7 : Ayda-yılda bir durum güncelleyin. Bu yazdıklarınız çok ciddi şeyler olsun. Aşk ile ilgili ama her tarafta yazan şeylerden olmasın. Eğer durumu 150 kişiden az beğenen olursa kaldırın.

Madde 8 : Geceleri "Uyumayan, Inbox ♥ " diye durum paylaşabilirsiniz, ama onları da aradan 1 saat geçmeden kaldırın.

Madde 9 : Biri durumunuzun altına yorum yazarsa, silin. 

Madde 10 : Profesyonel fotoğraf makinesi olan biz arkadaş edinin ve sizin fotoğraflarınızı çekmesini sağlayın. Fotoğraflarda sadece siz olun, yanınızda başka kimse olmasın.

Madde 11 : Eski fotoğraflarınızı silin, çok az fotoğrafınız kalsın "Profil fotoğrafları" albümünüzde. 

Madde 12 : Bütün albümlerinizi silin. Sadece 1 adet baş harflerinizden oluşan bir albüm kalsın. Örnek; Hg. 

Madde 13 : Fotoğrafı sadece birine adayın. Öyle çok kişiye "for" yapmayın. Fotoğraf açıklamalarınız şöyle olabilir; Aslı tektir. ♥ Melisa candır. ♥ Eylül her şeyim. ♥

Madde 14 : Fotoğraflarınızda ki "Ohaaa,taaş. ♥ -Çok tatlı çıkmışsın -Süpeer ♥ " gibi yorumlara cevap vermeyin. Sadece yorumları beğenmekle kalın.

Madde 15 : Dudak büzdüğünüz, ya da Ray-Ban'lı en az bir fotoğrafınız mutlaka olsun. 

Madde 16 : Bol bol "<3" kullanın.


-----Devamı gelecek, zamanla -ve yaptığım gözlemler sonucunda- güncellenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder