30 Mart 2014 Pazar

Android telefonlardan bedava internete girme :)



android
Arkadaşlar bu yazımı bir başka sitede bulunan eskimiş bir yöntemi canlandırmak için yazıyorum öncelikle eğer bu yazıya ulaşmış iseniz sizde andorid telefon meraklısı ve telefonunun ekranına her dokunduğunda içi giden birisiniz.Şimdi pigyproduct’s altında bu paylaşımımı yapıyorum.Öncelikli olarak önceki APN ayalarını unutun.Bu yöntemde hiçbir ayar yok,son keşif etmiş olduğum verizon opera ile real host ile bağlantı sağlayabileceğiniz milyonlarca servi
s bulunmakta yani artık proxy’lerle gizlenmeye son.
Dosyalar 09.09.2013 tarihinde güncellenmiştir!
Yapmanız gereken şeyleri sizlere yine bir liste halinde sunacağım,umarım yapabilir ve bedava internetin keyfini çıkarabilirsiniz,bu arada kendim avea veya vodafone hatta sahip olmadığım için onlar üzerinde bir inceleme yapamadım,ama vodafone – avea hatta sahip kişiler bu programı indirip hatlarının bedava girdiği bir adresi proxy server yerine yazarlarsa bir ihtimal onlarda da bu hile işe yarayabilir.
(!) Öncelikli olarak bir hatırlatmam olacak eğer telefonunuz yabancı kaynaklara açık değilse paket yükleyicisi “Yüklenmedi!” gibi bir hata verecektir bu durumları yaşamamak için ayarlar->uygulamalar ‘da bir tik isareti olacak adı ise “Bilinmeyen Kaynaklar” onu tik işaretini aktif edin ki bilinmeyen kaynaklara telefonunuz izin versin.
(!)Bir diğer hatırlatmam ise sakın ama sakın bu işlemi faturalı veya tl bulunan bir telefonda denemeyin tüm paranız püff olur uçar gider,bu konuda dikkatli olun tl’nizin -8 civarları olmasına dikkat gösterin.

Kurulum aşamasında yapılacaklar?

  • İlk önce sunucularımızda bulunan ve şifresi “blogran.net” olan bu rar dosyasını indiriyorsunuz eğer bilgisayardasanız bilgisayar güvenliği amacı ile size bunu rar olarak aktarmak isterim telefonda iseniz .apk dosyasını direkt indirebilirsiniz ve kullanıcıların jquery ile zorlanmaması için reklam siteleri ile bağlantı kurmayacam direkt sunacam veriyi.
Bilgisayardan girenler için telefonunuza atacağınız .apk dosyası için burayatıklayınız.Telefonlarından girenlerin rahatlığı için direkt .apk indirmek için buraya tıklayınız.
  • Sonrasında kurduğunuz programa girin ve söyleyeceğim ayarları yapın ve aşağıya inip save deyip devam edin sonrasında bedava internetin keydini çıkartın.
android-bedava-internet-yapma
Karşımıza bir ayar ekranı çıkıyor karşımıza burda ilk önce Frontquary:cdn.gollercepte.tv%2fast%3c0@ yapıyoruz : remove port’u işaretliyoruz altındakini real host yapıyoruz proxy server’ada ya bunu: cdn.gollercepte.tv yazıp kaydedip bedava internetin keyfini çıkarıyoruz.

Facebook Paketi olanlar için (10.10.2013 tarihinde eklenmiştir!)

Frontquary:m.facebook.com%2fast%3c0@ , realhost ,  proxy server’ada ya bunu:m.facebook.com yazıp kaydedip bedava internetin keyfini çıkarıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder