1 Eylül 2013 Pazar

Samsung galaxy s3 replika (kore malı) ımeı cakma


Galaxy s3 replikanın imei kaydını nasıl yapacağınızdan bahsetmek istiyorum.
Telefonun imei numarasını ekstra bir programa ihtiyacınız olmadan değiştirebiliyorsunuz. Bir arkadaşımızı aramak ne kadar basit ise bu telefonun imei numarasını değiştirmek de bir o kadar basit. Bu konuyu hem video ile hem de yazı ile sizlere açıklayacağım.

Telefonun imei numarası yanında bir çok ayarlarını mühendislik kodunu girerek değiştirebiliyoruz. Mühendislik kodu, diğer adıyla gizli kod bizlere bir çok konuda yardımcı olacaktır.

Artık imei numarasını nasıl değiştireceğimiz konusuna geçiyorum.

Telefonumuzun arama menüsünden *#*#3646633#*#* kodunu giriyoruz.
Yukarıdaki kodu girdiğimiz zaman otomatik olarak mühendislik modu açılacaktır.
Açılan menüden GPRS e giriyoruz.
GPRS menüsü içerisine girdiğimiz zaman mevcut imei numarasını göreceksiniz. Yazmak istediğiniz yeni imei numarasını SİM2'yi seçip bu kısma yazıyor ve WRITE IMEI tuşuna basarak gelen sorguya OK(TAMAM) diyoruz ve başka hiçbir yere dokunmadan telefonun bataryasını çıkarı tekrar takıyoruz ve telefonu açıyoruz.  

Gizli Kod'u bilinmeyen telefonlar için Engineer Mode'a linkteki uygulama sayesinde girebilirsiniz : http://cepnoloji.com/downloads/sa=view;down=19



Not: eğer yukarıdaki kod işe yaramassa bu kodu "*#112#*" kodunu kullanabilirsiniz. yukarıdaki işlemlerin aynısını uygulamanız yeterli olucaktır.

Hepsi bu kadar.  ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder